دستورعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی

by یاراحمدی، مریم،
[ book (فارسی) ]
Additional authors: فرهادی، محسن، . ۱۳۴۳ -
Published by : آوای قلم‏‫، (تهران:) Physical details: ۸۰ص.‬: جدول. ISBN:9786007542712. Item type: book (فارسی)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
كتابخانه مركزی
WA 695 د14ی 1397 (Browse shelf) 1397 ن1 Available 0000948857
كتابخانه مركزی
WA 695 د14ی 1397 (Browse shelf) 1397 ن2 Available 0000948858
كتابخانه مركزی
WA 695 د14ی 1397 (Browse shelf) 1397 ن3 Available 0000948859
كتابخانه مركزی
WA 695 د14ی 1397 (Browse shelf) 1397 ن4 Available 0000948860
كتابخانه مركزی
WA 695 د14ی 1397 (Browse shelf) 1397 ن5 Available 0000948861

عنوان پشت جلد به انگلیسی: A Guid to sanitary inspection of retail food establishments

There are no comments for this item.

to post a comment.