تغذیه و آشپزی برای بیماران دیابتی دارای بیش از 50 نوع رژیم غذایی پرفیبر ، کم نمک و کم شیرینی همراه با دستورالعمل آشپزی برای بیماران دیابتی درمان و پیشگیری دیابت با رژیم غذایی بر اساس جدیدترین تحقیقات پزشکی
by بریدیل - جانسون ، میشل
[ book (فارسی) ]
Additional authors:
نخعی ، محمد ، مترجم
Published by :
شهرآب،
(تهران :)
Physical details: 92ص.: مصور (رنگی)
ISBN:9646827381.
Year: 1386
Item type:
book (فارسی)
Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
WK 810 ت198ج 1386 (Browse shelf) | 1386 ن1 | Available | 0000922143 | ||
WK 810 ت198ج 1386 (Browse shelf) | 1386 ن2 | Available | 0000922144 | ||
WK 810 ت198ج 1386 (Browse shelf) | 1386 ن3 | Available | 0000922145 |
عنوان اصلی: Cooking for diabetics: over 50 nutrious high fibre, low fat, low suger recipes for diabetics , c2001
There are no comments for this item.